Meesterlijk Talent

sparklingtalent
sparklingtalent

Meesterlijk Talent is een onderdeel van Baukje Uilkema Sparkling Talents.  Baukje Uilkema begeleidt en ondersteunt in het proces van talent- en teamontwikkeling in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Ik geloof erin dat in ieder mens alle talenten en mogelijkheden liggen opgeslagen om ingezet en gebruikt te worden. Dit vraagt uitnodiging, uitdaging, aanmoediging en moed.

Je kunt dan ontzettend veel leren van succeservaringen en deze bron benutten we vaak nog onvoldoende. Leren en ontwikkelen gaat vaak onbewust toch meer over het wegwerken van tekortkomingen, in plaats van het uitbouwen van talenten, sterktes en successen. Terwijl juist dat energie oplevert en verandering duurzaam maaktIk help scholen, teams, leraren, begeleiders, ouders en jongeren regie te voeren op de ontwikkeling van meesterlijk talent. Onderzoeken, (her)ontdekken, ontwikkelen en doen. Meesterlijk talent dat echt wordt gebruikt. Of je nou 4 bent of 100 jaar. Zodat we samen met anderen met meer plezier kunnen doen waar we goed in zijn.

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING

Zullen we elkaar ontmoeten?

Ja, ik wil meer weten over

Maak vrijblijvend kennis